2108312617 6973221202 Λεωφόρος Φυλής 101, Καματερό, Αθήνα zouridakistasos@yahoo.gr
hero image
 
 
 
ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
AZ VENTILATION SYSTEMS | Συστήματα Αερισμού - Εξαερισμού Καματερό Αττική


Ο σωστός αερισμός ενός επαγγελματικού χώρου ή ενός χώρου  συνάθροισης κοινού είναι απαραίτητος για την ομαλή και άνετη διαβίωση των ανθρώπων.

Χάρη στη μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, η επιχείρησή μας “AZ VENTILATION SYSTEMS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Καματερό, μπορεί να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για τον σωστό αερισμό και εξαερισμό του χώρου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τα συστήματα αερισμού & εξαερισμού

που σας προσφέρουμε ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους, τον κομψό σχεδιασμό στα εξαρτήματά τους και την χαμηλή στάθμη θορύβου.
 
 
 
 
 
 
ΧΟΑΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Κατασκευάζουμε ανοξείδωτες χοάνες για επαγγελματικές κουζίνες, είτε απλές ή διπλές χοάνες με προσαγωγή νωπού αέρα.
 
 
ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ
Κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε καμινάδες και αεραγωγούς ορθογωνικής ή κυκλικής διατομής, για εγκαταστάσεις εξαερισμού και κλιματισμού. 
 
 
ΜΟΤΕΡ
Σε εμάς θα βρείτε όλων των ειδών από μοτέρ εξαερισμού, κατάλληλα για εξαερισμό επαγγελματικών κουζινών, ψησταριών, βιομηχανικών χώρων κτλ. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και είναι εύκολα στον καθαρισμό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΣΙΔΕΣ
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από περσίδες-στόμια σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια για διάφορες εφαρμογές όπως στα τζάκια, για τον εξαερισμό κ.α.
 
 
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να ακούσει τις ανάγκες σας και να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε σχετική ειδική κατασκευή επιθυμείτε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μελέτη
Ερχόμαστε στο χώρο σας για να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον αποτελεσματικό αερισμό και εξαερισμό του χώρου σας.
 

Τοποθέτηση
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε σχετική τοποθέτηση στο χώρο σας πάντα με συνέπεια, αξιοπιστία και προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 

Service - Επισκευή
Σας παρέχουμε άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε βλάβη και τακτική συντήρηση των μηχανημάτων καθώς επίσης και άμεση διάθεση ανταλλακτικών για οποιαδήποτε απαίτηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ψάχνουμε, βρίσκουμε και προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις στη σωστή τιμή!!!


Στην πολυετή πορεία μας, έχουμε σχεδιάσει και υλοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Καματερό και σε όλη την Αττική. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αποτελούμε την καλύτερη επιλογή για τον αερισμό και εξαερισμό του χώρου σας.

Φιλοσοφία μας είναι να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στην τεχνολογία του εξαερισμού, επιδιώκοντας να είμαστε αξιόπιστος σύμβουλος σε όλα τα στάδια του έργου.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Καματερό και όλη την Αττική.