2108312617 6973221202 Λεωφόρος Φυλής 101, Καματερό, Αθήνα zouridakistasos@yahoo.gr
hero image
 
 
 
AZ VENTILATION SYSTEMS
Συστήματα Αερισμού - Εξαερισμού Καματερό Αττική - Καμινάδες - Μοτέρ - Περσίδες - Ειδικές Κατασκευές


Η επιχείρησή μας “AZ VENTILATION SYSTEMS” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Καματερό, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 28 χρόνια με συστήματα αερισμού και εξαερισμού, παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε επιχειρήσεις σε όλη την Αττική.

Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και τοποθέτηση καμινάδων, μοτέρ, περσίδων καθώς και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ειδική κατασκευή επιθυμείτε έχοντας ως κύριο στόχο την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εξειδικευμένες υπηρεσίες & προϊόντα στον τομέα του αερισμού & εξαερισμού!!!


Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας, της πολυετούς εξειδίκευσης μας στο αντικείμενο και η ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων που διαθέτουμε, μπορούν να καλύψουν αποτελεσματικά οποιαδήποτε σχετική σας ανάγκη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον σωστό αερισμό και εξαερισμό του.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου και τα νέα προϊόντα, σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Επιμένουμε στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, με γνώμονα την αποτελεσματική και οικονομική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται.
   
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
  Οικίες
  Εστιατόρια - Καφετέριες
  Κέντρα Διασκέδασης
  Αίθουσες Εκδηλώσεων
  Καταστήματα
  Κτίρια γραφείων
  Ξενοδοχειακές Μονάδες
  Βιομηχανίες
  Νοσοκομεία κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Καματερό και όλη την Αττική.